Wifi

Problemen met uw Wifi?

Valt de Wifi Verbinding steeds weg, en wilt u dit verbeteren? Wij lossen dit graag voor u op. Onze monteur inventariseert in uw huis waarom uw verbinding weg valt en op welke plekken uw wifi het zwakst is.

Hoe kan dit?

Vraagt u zich af hoe het komt dat uw verbinding vaak weg valt.
Het antwoord is heel simpel het word steeds drukker en drukker met netwerken in de omgeving. al uw buren zullen hoogstwaarschijnlijk het zelfde probleem ervaren waardoor als gevolg de wet van de sterkste gaat gelden: “hoe sterker mijn signaal hoe minder last ik heb van storing” en dat denken de buren ook weer en dan ontstaat er een vicieuze cirkel.

Dit is niet de enige factor enkele voorbeelden van factoren Die ook voor storing kunnen zorgen:
– Muren
– Babyfoons
– Magnetrons
– Dubbel glas

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij stellen als eerste een plattegrond op van uw verdieping die we gaan optimaliseren of waar u over wilt weten. Met behulp van speciale software word er een dekkingskaart gemaakt. hierbij krijgen we een beeld van wat de storing veroorzaakt. aan de hand van deze dekkingskaart en een inventaris van uw hardware en instellingen, en uw wensen dan maken wij hierop een advies.

Wat kan ik nu met dit advies?

Wat u Met het advies doet is natuurlijk volledig aan u. Hierin staat ons volledig rapport met wat er aan hardware bijgezet kan worden. Als er instellingen in de modem/router veranderd moeten worden dan stellen we u in tijdens de adviesafspraak.